KM spårservice

VILKA ÄR VI?


KM spårservice har sitt säte i Borlänge men jobbar över hela Sverige. I nuläget har vi ca 25 anställda som varierar beronde på säsong.

KM spårservice startade i Falun 2015.KM spårservice arbetar för ett personligt bemötande och vill att varje uppdrag utförs efter kundens behov.

Tydlig och bra kommunikation är något som vi lägger stor vikt vid.

Varje jobb utförs med säkerheten i fokus och på bästa sätt för kunder och personal.

Vi är ett företag med snabb problemlösning, bra rykte och nöjda kunder. Dom anställda är ett svetsat team med många år inom just spårservice. KM spårservice är mån om sina anställda och ser gärna rätt person på rätt plats, därför handplockar vi alla våra medarbetare. Det gör oss till ett spännande och uppskattat företag att jobba med inom järnvägsbranschen. 

Dessutom investerar vi i både maskiner och personal, vilket gör att vi hela tiden bidrar till framtidens infrastruktur.

VARFÖR VÄLJA OSS?


Vi är ett tillförlitligt företag med bra rykte och lång erfarenhet.

VÅR HISTORIA


Vår start.

KM spårservice startade 1 maj 2015 i Falun.Vår utveckling.

Vi är ett litet företag som hela tiden jobbar för att utvecklas. Vi investerar både i maskiner och personal, vilket gör att vi hela tiden bidrar till framtidens infrastruktur.


VÅR VISION


Vår vision är att hela tiden följa den senaste utvecklingen inom järnvägsbranschen. KM spårservice jobbar med säkerhet i fokus och tänker alltid utifrån kunden. Problemlösning och anpassningar är något vi är experter på.


En tydlig och bra kommunikation är något vi lägger stor vikt vid. Här på KM spårservice handplockar vi vår personal och tror att rätt person på rätt plats är det bästa.